Wil je extra opvallen met adembenemende luchtbeelden? Onze dronebeelden bieden een uniek perspectief dat jouw project naar een hoger niveau tilt.
Door gebruik te maken van een drone krijgt u binnen no-time een uniek perceptief. Dronevideo’s genieten enorme populariteit, en terecht! De beelden die ze vastleggen, zijn spectaculair, onderscheidend en bieden een uniek perspectief op jouw woningen. Of het nu gaat om uw woning, perceel of ander project. De luchtbeelden trekken direct de aandacht en oefenen daardoor een sterke aantrekkingskracht uit. Onze dronevideo’s lenen zich uitstekend voor online promotie en het gedetailleerd volgen van nieuwbouwprojecten vanuit de lucht.
 
Wet- en regelgeving omtrent drone vliegen
Vanaf januari 2021 zijn uniforme drone-vliegregels van kracht in heel Europa. Deze nieuwe wetgeving heeft tot doel het luchtruim veilig te houden en ruimte te bieden voor innovatieve drone-toepassingen die diverse taken ondersteunen, zoals inspecties van dijken, verkeersmanagement, mediatoepassingen en agrarische toepassingen. Personen die een drone met een gewicht van meer dan 250 gram besturen, of een lichtere drone met een camera, moeten zich verplicht registreren bij de RDW vanaf 31 december. Als de drone zwaarder is dan 250 gram, is ook het behalen van een vliegbewijs vereist, zelfs voor recreatief gebruik.
Bij Studio Polder hebben we professionele dronepiloten in dienst die bedreven zijn in zowel de lucht als de wet- en regelgeving rondom drone-vliegen.